tag:blogger.com,1999:blog-6075174680248557252.post2116837234999650005..comments2022-03-24T15:13:01.831-07:00Comments on food for thought: Εστιατόριο Ψωμί κι αλάτι στο Χαλάνδριfood for thoughthttp://www.blogger.com/profile/04956174981611144937noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6075174680248557252.post-76537588197030984152011-10-02T11:14:58.847-07:002011-10-02T11:14:58.847-07:00LOL, διαφωνώ ως προς την τιμή των επιδόρπιων που ε...LOL, διαφωνώ ως προς την τιμή των επιδόρπιων που εσύ τη βρήκες υψηλή ενώ για μένα ήταν λογική. Επίσης διαφωνώ και ως προς τις πατάτες (έχω πάρει από όλες τις εκδοχές που προσφέρονται στην κάρτα και ποτέ δεν αισθάνθηκα υπερβολικό το λάδι. Βέβαια αυτό είναι και θέμα προσωπικού γούστοου).<br /><br />Το ότι δεν άρεσαν στην κα Σταματιάδου τα γλειφιτζούρια δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο αν σκεφτείς ότι και τις 2 φορές που πήγα εγώ είδαι το εν λόγω επιδόρπιο στα περισσότερα τραπέζια...δοκίμασε μια φορά μόνο και θα με θυμηθείς...χαχα.<br /><br />Επίσης και η πανακότα που εγώ προσωπικά τη βρίσκω συνήθως μάλλον αδιάφορη, επειδή έχει σάλτσα από βατόμουρο και τριμμένο μπισκότο στο μενού του Ψωμί και Αλάτι είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα...λέω εγώ.Maria Papadopoulounoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6075174680248557252.post-6356070692548297112011-09-19T02:54:57.992-07:002011-09-19T02:54:57.992-07:00Χαίρομαι που συμφωνείς, δεν μου είπες πού διαφωνεί...Χαίρομαι που συμφωνείς, δεν μου είπες πού διαφωνείς, όμως!<br />Επίσης, τα γλειφιτζούρια ακούγονται interesting, αλλά είδα ότι η Σταματιάδου στο Αθηνόραμα μας αποτρέπει... http://www.athinorama.gr/restaurants/articles/?id=6914<br />Άλλοι πάλι τα θεωρούν το σουξέ το μαγαζιού. Τώρα από περιέργεια και μόνο μου 'ρχεται να πάω να τα δοκιμάσω άμεσα, χαχα!food for thoughthttps://www.blogger.com/profile/04956174981611144937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6075174680248557252.post-20593409905824489652011-09-18T13:57:44.864-07:002011-09-18T13:57:44.864-07:00Περίμενα να κάνεις την επίσκεψη για να κρίνεις μόν...Περίμενα να κάνεις την επίσκεψη για να κρίνεις μόνη σου...γενικά συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα. Πιθανολογώ ότι η κάπως υψηλή τιμή κάποιων πιάτων έχει να κάνει με το κόστος των υλικών ή/και με τον χρόνο και τη διαδικασία παρασκευής τους. Πολύ θα ήθελα να πηγαίνω τακτικότερα, αλλά επειδή μένω στα νότια προάστεια δεν είναι και πολύ εύκολο.<br />Την επόμενη φορά που θα πας, να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα γλειφιτζούρια σοκολάτας...απλά, δεν υπάρχουν!Maria Papadopoulouhttps://www.blogger.com/profile/18440799849434179288noreply@blogger.com