Mη χάσετε αύριο, Δευτέρα 19/9, την ταινία El Bulli: Cooking in Progress που προβάλλεται στον κινηματογράφο Αττικόν στα πλαίσια του φεστιβάλ κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας.
Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αφορά το διάσημο εστιατόριο El Bulli του πασίγνωστου Ισπανού σεφ -και για πολλούς πατέρα της μοριακής γαστρονομίας- Ferran Adria, το οποίο φέτος κλείνει τις πόρτες του μετά από πολλές επιτυχημένες χρονιές λειτουργίας και συνεχείς βραβεύσεις σε διεθνές επίπεδο.
Η περιγραφή της ταινίας στο πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:
Έξι μήνες κλείνει κάθε χρόνο το εστιατόριό του ο καλύτερος σεφ του κόσμου, ο Ισπανός Φεράν Αντριά, για να προετοιμάσει τα καινούργια του πιάτα. Φέτος, όμως, το El Bulli κλείνει για πάντα, και ο μάγος σεφ αφήνει για τελευταία φορά την κάμερα να πειραματιστεί μαζί του.
Η προβολή είναι στις 20:15, στον κινηματογράφο Αττικόν.
Την ταινία θα παρουσιάσουν η σεφ του εστιατορίου Funky Gourmet Γεωργιάννα Χειλιαδάκη (που μαθήτευσε στο πλευρό του Αντριά) και ο κριτικός γεύσης του περιοδικού Αθηνόραμα, Δημήτρης Αντωνόπουλος.
Υ.Γ. Περισσότερα για το El Bulli και για τα τελευταία σχέδια του Ferran Adria, διαβάστε εδώ.
Y.Γ. Το τρέιλερ της ταινίας, με αγγλικούς υπότιτλους.
Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αφορά το διάσημο εστιατόριο El Bulli του πασίγνωστου Ισπανού σεφ -και για πολλούς πατέρα της μοριακής γαστρονομίας- Ferran Adria, το οποίο φέτος κλείνει τις πόρτες του μετά από πολλές επιτυχημένες χρονιές λειτουργίας και συνεχείς βραβεύσεις σε διεθνές επίπεδο.
Η περιγραφή της ταινίας στο πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:
Έξι μήνες κλείνει κάθε χρόνο το εστιατόριό του ο καλύτερος σεφ του κόσμου, ο Ισπανός Φεράν Αντριά, για να προετοιμάσει τα καινούργια του πιάτα. Φέτος, όμως, το El Bulli κλείνει για πάντα, και ο μάγος σεφ αφήνει για τελευταία φορά την κάμερα να πειραματιστεί μαζί του.
Η προβολή είναι στις 20:15, στον κινηματογράφο Αττικόν.
Την ταινία θα παρουσιάσουν η σεφ του εστιατορίου Funky Gourmet Γεωργιάννα Χειλιαδάκη (που μαθήτευσε στο πλευρό του Αντριά) και ο κριτικός γεύσης του περιοδικού Αθηνόραμα, Δημήτρης Αντωνόπουλος.
Υ.Γ. Περισσότερα για το El Bulli και για τα τελευταία σχέδια του Ferran Adria, διαβάστε εδώ.
Y.Γ. Το τρέιλερ της ταινίας, με αγγλικούς υπότιτλους.
Θα πάω! Περίμενα να δω μήπως κέρδιζα δωρεάν προσκλήσεις αλλά όχι...δεν πειράζει θα πάω πάντως.
ΑπάντησηΔιαγραφήτο είδα! πολύ καλό! είναι απίστευτες και αρκετά ριζοσπαστικές οι ιδέες που έχει ο Adria και η ομάδα του..!
ΑπάντησηΔιαγραφήεπίσης, συγχαρητήρια για το μπλογκ σου, σε διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό και οι απόψεις σου περί φαγητού και εστιατορίων με βρίσκουν σύμφωνη :-)
α, να πας στο Vezene- εκπληκτικό!
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Το Vezene το έχω στα υπ' όψιν... :-)
ΑπάντησηΔιαγραφή